Om oss

Bergen Rørteknikk AS er et moderne rørleggerfirma som arbeider på alle fagområdene med 40 års erfaring.

Litt om oss

Bergen Rørteknikk AS er et tradisjonelt og moderne rørleggerfirma som arbeider på alle fagområdene med 40 års erfaring. Driften består av 38 medarbeidere. Hvor kunder, samarbeidspartnere består av ledende entreprenører og kommune/fylkeskommunale instanser.

Visjon.

Bergen Rørteknikk AS er en framtidsrettet og moderne bedrift. For å sikre rekruttering til faget og tilfanget av kompetanse og ideer, skal bedriften arbeide aktivt for å ivareta kunnskapsparken i fagmiljøet. Bergen Rørteknikk AS skal være en ønsket samarbeidspartner og en betydelig aktør i markedet.

Mål.

Bergen Rørteknikk AS skal ivareta utviklingen i faget og bransjekrav til kvalitet, sikkerhet og miljø. Vi skal være en lønnsom bedrift og samarbidspartner, ved å produsere produkter og arbeid av høy kvalitet.


Kontakt oss i dag

Samarbeidspartnere


Sponsorater


Bergen Rørteknikk AS er sponsor for Askøy Fotballklubb og Hetlevik Idrettslag.

Jobb og karriere

Rørlegger:

Vi søker kontinuerlig etter kvalifiserte rørlegger med erfaring fra sanitær, varme / kjøling. Må være positiv og ha presisjon i utføringen.

Lærlinger:

Vi søker alltid til motivert og ansvarsbevisste lærlinger.

Bergen Rørteknikk AS er kontinuerlig på utkikk etter motiverte og dyktige medarbeidere med fag-innlevelse. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser ordnede forhold godt miljø og faglig bredde. Vi har gruppelivsforsikring, pensjonsforsikring og helse fordel pluss.

Kontakt oss i dag

NYHETER

Litt nyheter i rørbransjen:


Kontakt oss i dag

KS og HMS

Bergen Rørteknikk AS har løpende kontroll og organisering av ulike oppgaver tilknyttet HMS og internkontroll.


Sertifiseringer:

Kontakt oss i dag

Sertifiseringer

Lorem Ipsum