Om oss

Bergen Rørteknikk AS er et moderne rørleggerfirma som arbeider på alle fagområdene med 40 års erfaring.

Litt om oss

Bergen Rørteknikk AS er et tradisjonelt og moderne rørleggerfirma som arbeider på alle fagområdene med 40 års erfaring. Driften består av 46 medarbeidere. Hvor kunder, samarbeidspartnere består av ledende entreprenører og kommune/fylkeskommunale instanser.

Visjon.

Bergen Rørteknikk AS er en framtidsrettet og moderne bedrift. For å sikre rekruttering til faget og tilfanget av kompetanse og ideer, skal bedriften arbeide aktivt for å ivareta kunnskapsparken i fagmiljøet. Bergen Rørteknikk AS skal være en ønsket samarbeidspartner og en betydelig aktør i markedet.

Mål.

Bergen Rørteknikk AS skal ivareta utviklingen i faget og bransjekrav til kvalitet, sikkerhet og miljø. Vi skal være en lønnsom bedrift og samarbeidspartner, ved å produsere produkter og arbeid av høy kvalitet.

Kontakt oss i dag >

Samarbeidspartnere


Hetlevik Idrettslag

Sponsorater

Bergen Rørteknikk AS er sponsor for Askøy Fotballklubb og Hetlevik Idrettslag.

Jobb og karriere


Rørlegger:
Vi søker kontinuerlig etter kvalifiserte rørlegger med erfaring fra sanitær, varme / kjøling. Må være positiv og ha presisjon i utføringen.


Lærlinger:
Vi søker alltid til motivert og ansvarsbevisste lærlinger.

Bergen Rørteknikk AS er kontinuerlig på utkikk etter motiverte og dyktige medarbeidere med fag-innlevelse. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser ordnede forhold godt miljø og faglig bredde. Vi har gruppelivsforsikring, pensjonsforsikring og helse fordel pluss.

Kontakt oss i dag >

KS og HMS

Bergen Rørteknikk AS har løpende kontroll og organisering av ulike oppgaver tilknyttet HMS og internkontroll.

Kontakt oss i dag >

© 2017 Bergen Rørteknikk AS | Personvern og cookies | Design og CMS av NSN AS