Om oss

Bergen Rørteknikk er en av regionens ledende rørentreprenører. Vi er innovasjonsvennlige og kjennetegnes av svært høy gjennomføringsevne, hvor ingen utfordring er for liten eller stor. Vi ble etablert i 2004 og har siden det vokst utelukkende organisk. Det som begynte som et lite rørleggerfirma er i dag en av regionens ledende rørtekniske totalentreprenører.

Vår visjon

Bergen Rørteknikk AS skal være en offensiv, framtidsrettet og moderne bedrift. Med solid erfaring og fagkompetanse i bunn, skal vi ønske ny teknologi og metoder velkommen. For å sikre rekruttering til faget og tilfanget av kompetanse og ideer, skal vi arbeide aktivt for å ivareta kunnskapsparken i fagmiljøet. Derfor skal vi satse tungt på lærlinger og ha et mål om å være én av regionens ledende opplæringsbedrifter i VVS-faget. Bergen Rørteknikk AS skal være en ønsket samarbeidspartner og en betydelig aktør i markedet.

Vårt mål

Bergen Rørteknikk skal ivareta utviklingen i faget og bransjekrav til kvalitet, sikkerhet og miljø. Ved å produsere produkter og arbeid av høy kvalitet, skal vi være en lønnsom bedrift og samarbeidspartner.

Leverandører og samarbeidspartnere

KS og HMS

Èn skade er én for mye. Bergen Rørteknikk AS har løpende kontroll og organisering av ulike oppgaver tilknyttet HMS og internkontroll.

Har du spørsmål?

Ring oss på 55 70 64 60 eller send inn skjema!