Flinke folk

Flinke folk er grunnmuren i alt vi gjør. Derfor satser vi tungt på både lærlinger og etterutdanning av våre medarbeidere. Vi har et bredt tilfang av spennende prosjekter og er derfor hele tiden på jakt etter flinke fagfolk, fra dyktige ingeniører til flinke fagutdannede rørlegger og lærlinger.

Lærlingebedrift

I Bergen Rørteknikk fyller vi kontinuerlig på med nye lærlinger, og vi er en av regionens største opplæringsbedrifter. Dette handler om egen rekruttering, men også om vårt samfunnsansvar som en av de ledende aktørene i vår bransje. Vi skal ikke bare sørge for folk til oss selv, men for utvikling av bransjen og at dagens unge har tilgjengelige lærlingeplasser.

Rørlegger og andre fagutdannede

Dyktige rørleggere er alltid mangelvare. Vi jakter derfor kontinuerlig på kvalifiserte rørleggere med erfaring fra sanitær, varme/kjøling, energi og VA. Kravet vårt er positiv innstilling og høy presisjon i utføringen.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, ordnede forhold, svært godt miljø og faglig bredde. Vi har gruppelivsforsikring, pensjonsforsikring og helse fordel pluss.

Vil du vite mer om karriere hos Bergen Rørteknikk?

Ring oss på 55 70 64 60 eller send inn skjema!